Om oss

Velkommen til Norges største luftsportsbutikk!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

 • Vedlikehold og service
 • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
 • Kjøp og salg av brukt utstyr
 • Forbruksmateriell
 • Stort og variert utvalg av tilbehør
 • Leieutstyr
 • Demo
 • Tett oppfølging før, under og etter kjøp

Hvem er vi?

Jarle

Daglig leder

Grunnleggern, CEO, Sjefen sjæl. Kjært barn har mange navn. Jarle startet hoppkarrieren i 2007 og har siden den gang fått flere lutfige hobbyer som paragliding, speedgliding, seilfly og motorfly. Han startet Skyvoss i 2015 som en hobby, men dette ble raskt til en fulltidsjobb. Takket være en skarp hjerne, god arbeidsmoral og en stå-på-vilje utenom det vanlige, har Skyvoss satt kursen mot himmelen. 

 

 

Jarle har det overordna ansvaret for selskapet, og bruker dagene sine på kontoret, samt alle andre mulige plasser. Han er frem og tilbake, og alltid i fyr og flamme! Ingen spørsmål er dumme (bare noen) og du kan alltid forvente et godt svar. 

 

 

Fun fact om Jarle: Sjekk Håndboka!

Timo

Kontor

Også kalt bruktutstyr-kongen, briljerer på kontoret. Ser du en rigg til salgs på Facebook, så er det stor sjans for at Timo har vært på fære igjen. Gir du ham en rigg, er den solgt før du vet ordet av det.
Timos luftige karriere startet i 2017, da en forvirret gutt fra Tønsberg forvillet seg opp i et tandemhopp, og tenkte at dette skal han aldri gjøre igjen. Lite visste denne gutten at han noen år senere skulle sitte å herje med fallskjerm-markedet. Han tok sitt første linehopp i 2020, vel viten om den traumatiske tandemopplevesen. Videre sto paragliding for tur, noe Timo hadde sagt at han aldri skulle prøve. I 2022 ble han likevel kastet ut i et kurs sammen med noen av ekstremsport-Norges største navn, og vips så var han igjen bare en forvirret gutt fra Tønsberg. 

Om Timo ikke er i lufta, så finner du han i butikken med et stort smil om munnen og alltid klar for å hjelpe deg!

Fun fact om Timo: Han tenker alt for mye på mat

Magnus

Verksted

Også kalt Mægnus eller Super Riggern, har alltid hatt luftsport i hjertet. Med kjendisgener i blodet var dette allerede fra første stund dømt til å bli en luftig drøm. Magnus lærte seg å pakke fallskjermer før Timo hadde lov til å se Supermann på kino. Han hadde sitt første tandemhopp i 2015 i en alder av 13 år, og to år senere hadde han paragliderlisens. Videre var det kun full gass for Magnus, og erfaringslisten er blitt lang. 

Dersom du ønsker å møte Magnus, må du gjennom to dører og inn på verkstedet hans. Her driver han vedlikehold og service på utstyr. Med et øye for detaljer og sterke konsentrasjonsevner, kan vi garantere at utstyret ditt går herfra med gledestårer.

Fun fact om Magnus: Han har kjøpt seg 25" risere!

Historien

2015
Oppstart
Året da det hele startet. Det var følelsen av at det manglet noen som kunne yte personlig service og guide fallskjermhopperen gjennom jungelen av ustyr, samt oppfølging i ettertiden. Her var det da en mulighet for å etablere en lokal leverandør til den store mengden fallskjermhoppere der ute. Skyvoss ble til!
2015
2016
Følelsen
Følelsen viste seg å stemme, interessen vokste, og gjennom dette året leverte Skyvoss fallskjermutstyr til kunder i hele landet. Nettbutikk ble lansert på tampen av året og har vært en stor suksess siden.
2016
2017/2018
Bølgen
Den gode bølgen fortsatte og det ble pop up butikk på Voss Fallskjermklubb gjennom disse to sesongene.
2017/2018
2019
Innendørs
Endelig innendørs. Vi fikk oss et herlig lite butikklokale på Voss Fallskjermklubb midt i smørøyet av ivrige fallskjermhoppere. Her storkoste vi oss i hele 3 år! I tillegg ble det pop up butikk på Tønsberg fallskjermklubb.
2019
2020
Planen
Planen var Norges Turnè! Det satte dessverre Covid en stopper for. Vi måtte tenke nytt og begynte å kokkelere på hjemmebane. Varelager som på denne tiden var godt plassert i heimen bare vokste og vokste, og nytt lokale ble satt i søkelys.
2020
2021
Veko
Året for gi gass! Vi flyttet butikken 200 m bort i gaten fra Voss Fallskjermklubb, fortsatt med lokasjon Flyplassvegen på Bømoen, men her med display og varelager plassert under samme tak. I tillegg snek vi inn kontorplass som gir oss mulighet for å holde helårsåpent. Til Veko 2021 åpnet vi BARmoen! En hyggebar med tidenes utsikt over flotte luftsportutøvere. Jubelen var enorm, og beste av alt: butikken og baren er i samme bygg. Det begynte å bli litt travelt for 2 ansatte, og gjennom sommeren 2021 var vi tilsammen 6 ivrige sjeler som jobbet i Skyvoss. På tampen av 2021 ble vi leverandør av Paraglider utstyr etter å ha overtatt stafettpinnen fra FLYBY. Nye varer, ny kundegruppe, nye muligheter!
2021
2022
Nytt år, nye muligheter
Lageret var nå fylt med nye varer og vi hadde fått mange nye venner. Dørene til en ny verden var åpnet og vi koste oss glugg. Det var jobbing på dagen, flyving og hopping på ettermiddagen og Barmoen på kvelden. Vi lærte masse nytt, og stadig flere nye og spennende produkter kom inn døra. En skulle kanskje tro at vi var tilfreds, men det neste store var rett rundt hjørnet.
2022
2023
Neste kapittel
Ny nettbutikk, ny mk, nye stillinger og nytt verksted. Det var på tide å bytte gir. Vi startet året med lanseringen av ny nettbutikk, i håp om å lage en bedre kommunikasjonskanal med kundene våre. Vi fikk vår helt egen mk og visjonen ble enda klarere; et skikkelig verksted måtte på plass. Skyvoss besto nå av 3 fulltidsansatte. Med stadig flere oppgaver, var det bare å brette opp ermene. Sommeren ble hektisk, med flere store arrangementer som Veko, World Cup og en haug med camper og eventer. Det var først utpå høsten at ønsket om et verksted ble virkelig. Barmoen så sine siste dager som innendørs bar. Sofaer, bord og stoler ble byttet ut med pakkematter, symaskiner og oppbevaring. Det var klart for neste kapittel.
2023
2024
Bare å glede seg:)
2024

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

 • Vedlikehold og service
 • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
 • Kjøp og salg av brukt utstyr
 • Forbruksmateriell
 • Stort og variert utvalg av tilbehør
 • Leieutstyr
 • Demo
 • Tett oppfølging før, under og etter kjøp