Category Image

Moustache 18m demo

Dette er vingen som er designet til pilotene som er først i lufta, og sist hjem fra fest - Til de som jobber knallhardt og flyr heretter.

Én gratis demo dag

Total: kr ()
Leieprodukt må returneres innen days

Om Moustache

 

Dette er vingen som er designet til pilotene som er først i lufta, og sist hjem fra fest - Til de som jobber knallhardt og flyr heretter.

 

Det startet som en drøm; om at det å fly handler om mer en svinger til høyre og venstre. En drøm om å 3 dimensjonal flyving.

 

Ideen til utviklerteamet var å skape en rask, men samtidig stabil vinge som en kan fly fort uten å være redd for kollaps. År med erfaring i å utvikle ledende, superstabile kiter og bakgrunnen med trygge høy-ytelses paraglidere, gjorde drømmen til realitet. Familien har fått et nytt medlem som de er stolte av å presentere til verden; en vinge raskere og kraftigere enn noen gang. Dette er den mest allsidige vingen verden har sett; den tillater deg å endre glidetallet, løftet og farten - slik at du kan fly 3 dimensjonalt.

 

Dette er takket være det nye FLARE syetemet. Styrelinene er koblet sammen med trimmen, slik at du får full range kun ved bruk av styrehåndtakene. Dette er den første vingen i historien som er bygget på denne måten. Refleks-profilen var en perfekt kombinasjon med FLARE systemet, da den flyr stabilt selv i lave flyhastigheter, samt at den opprettholder stramme liner i full fart. Stabilitet og range gjør denne vingen til et soaring-monster.

 

Ved å kombinere de beste egenskapene fra en paraglider og en kite har FLARE teamet klart å designe en vinge med følgende egenskaper:

 • Lett å fly nære bakken med en presis styring som lar deg justere høyden.
 • Lett å komme seg unna terreng, da det bare er å dra i styrehåndtakene. Dette åpner også muligheten for helt nye linjer i nytt terreng.
 • En unik kombinasjon av fart og glidetall
 • Større og tryggere vind-range ved soaring
 • Være trygg på bakken i sterk vind ved å slippe styrehåndtakene helt ut.

Dette er vingen til soaring ved kysten eller ved sanddynene, men også til fartsfylte linjer ned fjellet. Dette er kitevennen og vingen til rolige turer i solnedgangen. Dette er et resultat av Skywalk Paragliders og Flysurfer's mange års erfaring. Dette er Go Flare Moustache.

Vngen kan kjøpes til rabattert pris (5%) gjennom oss. Send oss en forespørsel for å motta rabattkode.

 

Les mer på GoFlare sine hjemmesider og bestill Moustache her.

https://www.skyvoss.no/wp-content/uploads/2024/02/FLARE_Wing-loading_1920x1920.png
// Array of objects for each tab and its associated content var tabs = [ { contentDiv: '.elementor-element-a365b6d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4971' }, { contentDiv: '.elementor-element-814a81d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4972' }, { contentDiv: '.elementor-element-f2b591b', buttonId: '#e-n-tabs-title-4973' }, { contentDiv: '.elementor-element-8facfbf', buttonId: '#e-n-tabs-title-4974' }, { contentDiv: '.elementor-element-632c201', buttonId: '#e-n-tabs-title-4975' } ]; // Iterate over each tab and check for

tag tabs.forEach(function(tab) { var productContentDiv = document.querySelector(tab.contentDiv); var pTagExists = productContentDiv && productContentDiv.querySelector('p') !== null; if (!pTagExists) { var buttonToHide = document.querySelector(tab.buttonId); if (buttonToHide) { buttonToHide.style.display = 'none'; } } });

Sist sett på

Du har ikke sett på noen produkter ennå!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

 • Vedlikehold og service
 • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
 • Kjøp og salg av brukt utstyr
 • Forbruksmateriell
 • Stort og variert utvalg av tilbehør
 • Leieutstyr
 • Demo
 • Tett oppfølging før, under og etter kjøp