Category Image

The Spiruline

Littlecloud the spiruline er tilbake, 10 år etter LC lanserte minivinger på markedet.

kr 2475kr 26600

Tomt på lager

Ta kontakt i skjemaet under for å høre om vi kan skaffe produktet og leveringstid på det.

Den nye Spiruline har gjennomgått en helt ny oppgradering. Dens form, celle antall, luftinntak og line design er helt nytt. Fokuset er likevel det samme som tidligere, at vingen skal være morsom og sikker, og kan brukes overalt til alle anledninger. Spiruline kan tilby deg den beste fly opplevelsen med maksimal moro, uansett om du vil gå til fjells og fly, fly heng på en vindfull dag, fly i termikk eller speed fly.

De nye luftinntakene har en mindre og ganske tilbaketrukket åpning som vil sikre en perfekt fylling av vingen. 3 line oppsettet fordeler trykket jevn og hindrer deformasjon. Resultatet er at du får en vinge som er svært enkel og starte med, uten noen form for roll eller overskyting. Om det er stille luft eller mye vind, vingen bare spretter opp og er der.

Ved flyving gir glideren en presis styring. Glideren er forutsigbar og har en intuitiv handling, noe som gjør at du blir fort kjent med Spiruline sine fantastiske egenskaper. Om du liker å leke litt, vil du bli overrasket over hvor enkelt man kan styre energien i vingen i overgangene og at den nye Spiruline tilsvarer dobbel så mye energien som i den gamle versjonen.

Spiruline tilbyr et fantastisk glidetall og svært god motvinds egenskaper. Alt du trenger for å ha masse moro i trygge forhold. Vingen er tilgjengelig i 14, 16 og 18 m2. Raiserene er utstyrt med trimmere.

Vi anbefaler at man IKKE velger en for liten størrelse i forhold til erfaringsnivå. Vingen flyr fort og man vil ofte få mer igjen for det om man velger en større vinge. Den er perfekt som en ekstra vinge for å tilfredsstille dine flyabstinenser og gi deg mer flytid. Erfaringsnivået som trengs kommer helt an på vingebelastning.

Egenskaper forhold til vingebelastning:

Vingebelastning 3 kg pr m² (+/- 20%)
Til variert bruk, fra nybegynneren, kurs, fjell flyging med fokus på hang og termikk flyging, fly ned og ski flyging. Egenskapene på vingen er: Ingen pitch, lite roll og moderat høyde tap i 360. Lang bremsevei med lignende fart som en paraglider.

Vingebelastning 4,5 kg pr m² (+/- 20%)
Til variert bruk, anbefalt PP3 eller SPG 2. En trenger litt erfaring for å kunne utnytte løft. Egenskaper på vingen er: Høyere fart en paraglider. Moderat høydetap under sving. Moderat roll.

Vingebelastning 6 kg pr m² (+/- 20%)
Mindre egnet for termikk, mere mot speedflying og heng i sterk vind. Egenskaper på vingen er: Mer følsom i roll og krever mere innputt fra piloten. Mer dynamisk vinge. Mye høyere fart enn paraglider. Mye høydetap under sving. Kort bremsevei.

FARGER:
Det er standard farge i 14 og 16. 18 har 4 farger og velge mellom. Men ta kontakt om du ikke vil ha fargen på de som er standard. Av og til har de andre farger inne hos littlecloud.

// Array of objects for each tab and its associated content var tabs = [ { contentDiv: '.elementor-element-a365b6d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4971' }, { contentDiv: '.elementor-element-814a81d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4972' }, { contentDiv: '.elementor-element-f2b591b', buttonId: '#e-n-tabs-title-4973' }, { contentDiv: '.elementor-element-8facfbf', buttonId: '#e-n-tabs-title-4974' }, { contentDiv: '.elementor-element-632c201', buttonId: '#e-n-tabs-title-4975' } ]; // Iterate over each tab and check for

tag tabs.forEach(function(tab) { var productContentDiv = document.querySelector(tab.contentDiv); var pTagExists = productContentDiv && productContentDiv.querySelector('p') !== null; if (!pTagExists) { var buttonToHide = document.querySelector(tab.buttonId); if (buttonToHide) { buttonToHide.style.display = 'none'; } } });

Sist sett på

Du har ikke sett på noen produkter ennå!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

  • Vedlikehold og service
  • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
  • Kjøp og salg av brukt utstyr
  • Forbruksmateriell
  • Stort og variert utvalg av tilbehør
  • Leieutstyr
  • Demo
  • Tett oppfølging før, under og etter kjøp