Category Image

String 3.0

String er kompakt, lett og behagelig, og nesten umerkelig både i luften og på bakken.

kr 5100

Tredje generasjon av String, den ultralette paragliderselen fra NEO. En ideell eventyrpartner for fottur & flyvning, paraalpinisme og reise. String er kompakt, lett og behagelig, og nesten umerkelig både i luften og på bakken.
LETT OG BESTANDIG
Målet vårt var en lett konstruksjon, men uten kompromisser når det gjaldt materialene. String er derfor utelukkende tilvirket i Dyneema ripstop-stoff, som er svært bestandig mot rifter og deformering.
Strukturen består av stropper av HMPE (polyetylen med ultrahøy molekylvekt): det sterkeste og letteste innen kunstfiber. NEO String er ekstremt sterk, ultralett og slitesterk.
BEHAGELIG
String-komforten har blitt forbedret betraktelig ved å forhåndsforme stoffstykkene slik at de passer kroppsformen best mulig. Benløkkene ligger tett inntil konturen på lårene for å sikre perfekt benstøtte i flukt.
Den unike lårhøye ABS-geometrien, som NEO er så kjent for, gir den nødvendige stabiliteten og nøyaktigheten som trengs for ekte flyveglede.
Med denne tredje generasjonen av String trekkes ikke selen på: lår- og magestroppene festes direkte i hovedkarabinene.
2 klikk, så er piloten klar til å fly. Ingen justeringer å ta seg av heller, da String sørger for all nødvendig komfort.
KOMPAKT
String er ultrakompakt og tar nesten ikke plass i sekken. Den har ingen stive deler som kan brekke eller bli skadet under bretting. Den passer enkelt inn i hjelmen, i tilhørende pose.
SIKKER
Sikkerheten er et styrkepunkt for denne typen seler. NEO anbefaler å bruke NEO-AUSTRIALPIN Rocket automatiske karabiner.

TYPE

Ultra-light harness, perfect for hike and fly

 

CONCEPT

Ultra light harness, compact, comfortable and durable

 

WEIGHT

230 g (S) - 240 g (M) - 250 g (L)

 

GEOMETRY

Leg straps ABS – NEO System

 

SIZES

S - M - L

 

CERTIFICATION

EN 1651 - 120 kg / LTF / CE

OPTIONAL PROTECTION

Certified NEO String Airbag

 

OPTIONAL CARABINERS

AUSTRIALPIN Rocket (64 g)

 

OPTINAL ACCESSORIES

NEO String speedsystem / NEO Front container / NEO String Airbag

 

MANUFACTURING

France

MAIN MATERIALS Dyneema Ripstop, HMPE webbing, Hypalon, PE foam

https://www.skyvoss.no/wp-content/uploads/2023/02/Neo-string-sizechart-8.png
// Array of objects for each tab and its associated content var tabs = [ { contentDiv: '.elementor-element-a365b6d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4971' }, { contentDiv: '.elementor-element-814a81d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4972' }, { contentDiv: '.elementor-element-f2b591b', buttonId: '#e-n-tabs-title-4973' }, { contentDiv: '.elementor-element-8facfbf', buttonId: '#e-n-tabs-title-4974' }, { contentDiv: '.elementor-element-632c201', buttonId: '#e-n-tabs-title-4975' } ]; // Iterate over each tab and check for

tag tabs.forEach(function(tab) { var productContentDiv = document.querySelector(tab.contentDiv); var pTagExists = productContentDiv && productContentDiv.querySelector('p') !== null; if (!pTagExists) { var buttonToHide = document.querySelector(tab.buttonId); if (buttonToHide) { buttonToHide.style.display = 'none'; } } });

Sist sett på

Du har ikke sett på noen produkter ennå!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

  • Vedlikehold og service
  • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
  • Kjøp og salg av brukt utstyr
  • Forbruksmateriell
  • Stort og variert utvalg av tilbehør
  • Leieutstyr
  • Demo
  • Tett oppfølging før, under og etter kjøp