Category Image

Chili 5

Skywalk Chili 5 EN-B. En komplett pakke i en klasse for seg!

kr 54000

Tomt på lager

Ta kontakt i skjemaet under for å høre om vi kan skaffe produktet og leveringstid på det.

CHILI serien har alltid tilbudt den perfekte komplette pakken til piloten; Høyteknologiske vinger med ytelse i toppen av B-Klassen.  Likevel er de fortsatt er enkle å fly, med en veldig håndterbar flyatferd . Med CHILI 5 har Skywalk lykkes med videreføring denne tradisjonen. Vingen flyr intuitivt, pilot og vinge blir raskt en enhet. Dette er spesielt merkbart når du flyr i termikk. Kjernen er lett å finne og du klatrer meget raskt.

CHILI5 er utstyrt med SKYWALKS SPEED CONTROL system for kontroll av pitch når du ønsker mere fart. Dette systemet gjør att du kan bruke ytelsen på speedbar mere effekt og vil hjelpe distanse piloter med å perfeksjonere sine flyferdigheter, og høyere hastigheter under distanse turen. Høyere hastigheter vil gi deg flere km.

Med mange innovasjoner og små optimaliseringer, har vi nok en gang klart å forbedre CHILI på alle områder for å oppnå maksimal fly komfort og effektivitet. Resultatet er det beste CHILI noensinne.

HVORDAN FLYR CHILIEN?
Bakke håndtering er enkel takket være det brukervennlige line oppsettet. Innvendige sømmer på miniribber øker robustheten under bakkehåndtering samtidig gir det en effekt som gjør den meget enkel å starte med. Følelsen i luften er veldig intuitiv, og glideren gir deg presis tilbakemelding, som bygger selvtillit og får deg til å føle deg komfortabel med en gang. God følelse gir mange og lange flyturer.

CHILI5 elsker termikk, det er ekstremt enkelt å finne kjernen i termikk boblen og den klaterer helt rått selv i svake forhold. Handlingen er desinget for selv de kresne xc piloter skal være fornøyd. Lett trykk i bremselinene og en perfekt bremse lengde sikrer att en ikke bli sliten etter mange timer i luften. Du får følsome tilbakemeldinger og en direkte kontakt med vingen. Perfekt for og unngå kollapser før det skjer og den passive sikkerheten er høy. Vingen SPEED CONTROL system er der for att du aktiv kan øke effekten og ytelsen av vingen når du flyr med speed. Her kan du kontrollere angrepsvinkelen via bakre raisere og øke gjennomsnittshastigheten betydelig.

KONSTRUKSJON:
I Chili5 bruker Skywalk en stoffblanding av TX-Light og Dominico 30 DMF, som reduserer vekten med ti prosent sammenlignet med forgjengeren, uten noen ulemper når det gjelder robusthet og aldringsbestandighet. Effekten er ikke bare merkbar i sekken din, men stoff valget forbedrer også fly egenskapene.

På vanlig CHILI-måte skinner CHILI5 med maksimal ytelse, ukomplisert håndtering og tilstrekkelig passiv sikkerhet.

Your package

comes with:

  • 1x Compression strap
  • 1x Innerbag for glider
  • 1x Riser bag
  • 1x BASIC Guide
  • 1x Bandana
  • 1x Sticker Set
  • 1x Self-adhesive repair patch
Upper Sail Dominico 30 DMF / TX-Light
Lower Sail Dominico TX-Light
Ribs Porcher Skytex 40g hard
Bands Porcher Skytex 40g hard
Main lines Liros PPSLS 180/125, PPSL 200
Middle lines Edelrid 8000U - 130/90/70/50
Top lines Liros DC35, Edelrid 8000U - 70/50
Brake lines Liros DFPL 200/32, Edelrid 8000U -190/70/50, Liros DC35
Riser Güth&Wolf 12mm Webbing
https://www.skyvoss.no/wp-content/uploads/2023/02/chili-size.png
// Array of objects for each tab and its associated content var tabs = [ { contentDiv: '.elementor-element-a365b6d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4971' }, { contentDiv: '.elementor-element-814a81d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4972' }, { contentDiv: '.elementor-element-f2b591b', buttonId: '#e-n-tabs-title-4973' }, { contentDiv: '.elementor-element-8facfbf', buttonId: '#e-n-tabs-title-4974' }, { contentDiv: '.elementor-element-632c201', buttonId: '#e-n-tabs-title-4975' } ]; // Iterate over each tab and check for

tag tabs.forEach(function(tab) { var productContentDiv = document.querySelector(tab.contentDiv); var pTagExists = productContentDiv && productContentDiv.querySelector('p') !== null; if (!pTagExists) { var buttonToHide = document.querySelector(tab.buttonId); if (buttonToHide) { buttonToHide.style.display = 'none'; } } });

Sist sett på

Du har ikke sett på noen produkter ennå!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

 • Vedlikehold og service
 • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
 • Kjøp og salg av brukt utstyr
 • Forbruksmateriell
 • Stort og variert utvalg av tilbehør
 • Leieutstyr
 • Demo
 • Tett oppfølging før, under og etter kjøp