Category Image

Maxx II

XC Tracer har vert opptatt av att skjermen skal være så enkel som mulig slik att piloter skal konsentrere seg på flyging, i stedet sitte og tolke instrument.

kr 9400

Tilgjengelighet 2 på lager

Vario til alle nivå, mange tror att avanserte instrumenter er kun for proffe piloter som eksempel Chrigel. Men sannheten er att slike piloter som han, med de erfaringene han har fått med mye tid i luften vil ha mindre brukt for dingser som piper, det som er aller viktigste for proffe piloter er et instrument som har en nøyaktig GPS, eller ikke går tom for strøm. En uerfaren har mye større nytte av et instrument som er følsomt, viser hvor løftet er. Der lyden matcher perfekt kva du kjenner i luften, som en kan lære mye av.
XC Tracer sine instrumenter har markedets mest sensitive teknolog. Det vil si helt uten tidsforsinkelser. XC tracer kombinerer data fra forskjellige sensorer i instrumentet kombinert med en komplisert matematisk algoritme som gjør instrumentet uten tidsforsinkelse mellom løft og synk. Dette vil gjøre det enklere å effektivisere flyging i termikk og løft, en med et vanlig variometer. Tonen i instrumentet forteller deg om du er i løft som blir sterkere på en litt annen måte en vanlig. En tykkere tone ved sentrering av løftet. Du kan også justere tonen til instrumentet selv. Prøv tone simulatoren ved å trykke her.
MAXX II er det første instrumentet som har skjerm fra produsenten. XC Tracer har vert opptatt av att skjermen skal være så enkel som mulig slik att piloter skal konsentrere seg på flyging, i stedet sitte og tolke instrument. Det er ikoner i stedet for tekst og oppsettet er så enkelt att en ikke trenger å lese manual for å forstå informasjonen. Displayet har et spesielt herdet glass, som unngår forstyrrende refleksjonen og er robust på samme tid. Det er 5 ferdige oppsett med info som du kan velge mellom. Det er ikke mulighet til å sette opp egent oppsett på skjermen. Det er heller ikke planer om konkurranse eller XC oppsett på skjermen pr dags dato. Grunnen er att de fleste flyger med telefon eller Pad med apper til slike funksjoner.
Oppsett:
Enkel: Vario analog, Vario digital, høyde, bakkefart, kompass
Standard: Vario analog, Vario digital, høyde, bakkefart, kompass, vind, glidetall og flytid.
Termikk: Vario analog, Vario digital, høyde, vind, termikk assistanse, høyde statistikk over 30 sek.
Buddy: Viser høyde, vario, possisjon og status til 8 venner og opp til 100 posisjoner og status i FLARM systemet.
Luftrom: Ikke klar enda. Kommer.
FLARM:
Med MAXX II kan du alltid se hvor dine kompiser flyger. Om du ønsker å følge med på en venn i lufta kan du med noen få trykk på den røde knappen på instrumentet, pare med annen pilot. Dere må være innen 30 m og du kan ha 8 piloter paret til samme tid. Du får inn da hvor langt de er borte fra der du er, høyden og hvor mye de stiger eller synker. Du kan og se om de flyver eller ikke. En sikkerhets funksjon er att den siste posisjonen til dine venner blir lagret på instrumentet. Denne informasjonen kan brukes til og finne personen om de er saknet. Du kan og se alle med aktivert FLARM i området.
Enkelt:
For att instrumentet skal være enkelt og bruke, finnes det vare en knapp på instrumentet. Du kan endre alle funksjoner med den ene knappen. Du kan også koble den på en datamaskin for å endre og finjustere innstillinger i instrumentet sin config fil.
Kompakt:
Det er ikke spart på noe for å utvikle en fungerende intern FLARM antenne. Antennens bredbånd er utviklet slik at det fungerer over hele verden, enten du flyr i Europa, USA, Australia eller andre steder. For sikre at du kan fly lovlig, er varioen, CE- og FCC-sertifisert.
Batteri.
Varioen har et litium-polymer batteri som ved fult ladet holder instrumentet i live minst 60 timer. Med alle funksjoner gående som BLE data overføring, GPS tracklogg som IGC og KLM filer. Og informasjon delt i FLARM. Batteriet lades med USB-C kabel, som følger med.
Lettvekt:
Instrumentet er bare 120 gram, perfekt til lettvekts utstyret.
Tekniske spesifikasjoner:

Svart-hvitt LCD-skjerm med høy oppløsning, 536x336 piksler, perfekt lesbar.
Fem forskjellige skjermer kan velges, fra enkel skjerm til luftrom
Enkleste betjening
Legendarisk sensitiv vario-teknologi uten tidsforsinkelse
FLARM med overføring og mottak av data, integrert antenne FLARM hindringsdatabase (valgfritt) FLARM Visning av venners posisjon og høyde
Dataoverføring via BLE til mobiltelefon / nettbrett / E-leser IGC og KML
Logger, godkjent av FAI for konkurranser
Mange kompatible apper for Android / iOS
Fritt konfigurerbare lydinnstillinger med vår tonesimulator
Akselerometer / Kompass / Gyro / Baro / GPS / BLE / FLARM
Kjøretid med fullt batteri minst 60 timer
Fastvareoppdatering via dra og slipp
Størrelse: 92x68x18 mm Vekt 120g CE- og FCC-sertifisering
Laget i Sveits

 

// Array of objects for each tab and its associated content var tabs = [ { contentDiv: '.elementor-element-a365b6d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4971' }, { contentDiv: '.elementor-element-814a81d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4972' }, { contentDiv: '.elementor-element-f2b591b', buttonId: '#e-n-tabs-title-4973' }, { contentDiv: '.elementor-element-8facfbf', buttonId: '#e-n-tabs-title-4974' }, { contentDiv: '.elementor-element-632c201', buttonId: '#e-n-tabs-title-4975' } ]; // Iterate over each tab and check for

tag tabs.forEach(function(tab) { var productContentDiv = document.querySelector(tab.contentDiv); var pTagExists = productContentDiv && productContentDiv.querySelector('p') !== null; if (!pTagExists) { var buttonToHide = document.querySelector(tab.buttonId); if (buttonToHide) { buttonToHide.style.display = 'none'; } } });

Sist sett på

Du har ikke sett på noen produkter ennå!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

  • Vedlikehold og service
  • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
  • Kjøp og salg av brukt utstyr
  • Forbruksmateriell
  • Stort og variert utvalg av tilbehør
  • Leieutstyr
  • Demo
  • Tett oppfølging før, under og etter kjøp