Category Image

Paralock quick-out karabiner

Finsterwalder PARALOCK er en paraglidingkarabin med praktisk håndtering og langt utskiftingsintervall for solo- og tandembruk.

Obs: Pris er per stk

kr 1350

Tilgjengelighet 4 på lager

Finsterwalder PARALOCK er en paraglidingkarabin med praktisk håndtering og langt utskiftingsintervall for solo- og tandembruk.
Med en konvensjonell paragliderkarabin er det knapt mulig å skille under belastning. Men i visse situasjoner kan dette ikke bare være nyttig, men til og med livreddende – f.eks. ved landing i vann i bevegelse eller i sterk vind. Også etter kast av nødskjerm kan det være nødvendig og anbefalt å koble fra paraglideren. PARALOCK eliminerer behovet for å bære en linekutter eller å trekke inn paraglideren, noe som koster verdifull tid.
PARALOCK veier kun 73 g og er like egnet for Hike & Fly så vel som for tandem paragliding. På grunn av sin formtilpassede design er PARALOCK og QUICK-OUT til dags dato de eneste luftsportskarabinene som har vært i stand til å demonstrere et godkjent utskiftingsintervall på 8 år for solobruk og 5 år for tandembruk. PARALOCK er også egnet for bruk i hangglidere, hvor bytteintervallet er 5 år. Antall flytimer er ubegrenset innenfor utskiftingsintervallet.
Enkel betjening selv med hansker: Etter å ha satt inn riserene, låser og sikrer PARALOCK seg automatisk. Karabinkroken åpnes ved en 120° dreining av utløserspaken mot fjærkraft, hvorved spaken kun kan låses opp etter at en knapp trykkes inn.
En sikkerhetshette over utløserknappen forhindrer at PARALOCK åpnes utilsiktet.
Obs: Pris er per stk

 • Titanal drop forged
 • Axle and locking bolt made of hardened chrome steel
 • Replacement interval: 8 years with unlimited flight hours, 5 years for tandem paragliding use and use in hang gliders
 • Weight: 73 g at a breaking load of 2.800 DaN*
// Array of objects for each tab and its associated content var tabs = [ { contentDiv: '.elementor-element-a365b6d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4971' }, { contentDiv: '.elementor-element-814a81d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4972' }, { contentDiv: '.elementor-element-f2b591b', buttonId: '#e-n-tabs-title-4973' }, { contentDiv: '.elementor-element-8facfbf', buttonId: '#e-n-tabs-title-4974' }, { contentDiv: '.elementor-element-632c201', buttonId: '#e-n-tabs-title-4975' } ]; // Iterate over each tab and check for

tag tabs.forEach(function(tab) { var productContentDiv = document.querySelector(tab.contentDiv); var pTagExists = productContentDiv && productContentDiv.querySelector('p') !== null; if (!pTagExists) { var buttonToHide = document.querySelector(tab.buttonId); if (buttonToHide) { buttonToHide.style.display = 'none'; } } });

Sist sett på

Du har ikke sett på noen produkter ennå!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

 • Vedlikehold og service
 • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
 • Kjøp og salg av brukt utstyr
 • Forbruksmateriell
 • Stort og variert utvalg av tilbehør
 • Leieutstyr
 • Demo
 • Tett oppfølging før, under og etter kjøp