Category Image

Snaplock Karabiner

Finsterwalder SNAPLOCK paraglidingkarabin har maksimal sikkerhet.

OBS: Pris er per stk

kr 500

Tilgjengelighet 6 på lager

Hang og paragliding karabinkrok.
Finsterwalder SNAPLOCK paraglidingkarabin har maksimal sikkerhet.
5-års utskiftingsintervall
Med SNAPLOCK tilbyr Finsterwalder nå også en paraglidingkarabin med den populære twistlock, hvis utmattelsesstyrke ble testet av et tilsvarende lisensiert institutt. Til nå har karabinkroker med konvensjonell lås kunne gis en garanti for kun to år for henholdsvis et begrenset antall driftstimer. SNAPLOCKs design i kombinasjon med den høye styrken til Titanal-materialet muliggjør nå en garanti på fem år i solobruk og to år for bruk i tandem.
Tryggere og lettere
SNAPLOCK motstår 14 kN uten å pådra seg skade selv med åpen port - dette er mer enn fire ganger så mye som de hittil vanlige stålkarabiner tåler. Det er derfor uproblematisk om SNAPLOCK en gang skal lastes med åpen port. Også bruddlasten på minst 30 kN med lukket port er et nytt toppmerke. Ved å bruke SNAPLOCK karabinkroker med kun 76 g per stykke i stedet for stålkarabiner oppnås en vektreduksjon ved selen på ca. 150 g.
Passer ikke bare for 25 mm webbings
Finsterwalder SNAPLOCK er egnet for moderne lette seler med en båndbredde på 25 mm eller mindre. Den passer imidlertid også inn i de tidligere vanlige 44 mm webbingene, hvis de kan stikkes inn som avbildet og hvis løkkene er lange nok. Dette er tilfellet hvis en stang med minimum diameter på 20 mm passer gjennom løkkene.
Ved seler med tette løkker monteres SNAPLOCK via portsiden av karabinkroken (se monteringsanvisning for seler med båndbredde på 44 mm).
Beleilig
Den enkle vrilåsen er enkel å betjene da porten ikke trenger å skyves ned for å åpnes. Siden begge deler av SNAPLOCKs låsekrok er lukket, setter ikke paraglidervevene seg fast mens de hektes inn og ut.
Anti-vri
Ved hjelp av sin fremtredende nese kan SNAPLOCK monteres på selen på en slik måte at en sideveis dreining av karabinen er pålitelig forhindret. I tillegg er det mulighet for seleprodusenter å feste ryggstropper over nesen. Ryggstøtten kan dermed forbedres drastisk.
OBS: Pris er per stk

// Array of objects for each tab and its associated content var tabs = [ { contentDiv: '.elementor-element-a365b6d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4971' }, { contentDiv: '.elementor-element-814a81d', buttonId: '#e-n-tabs-title-4972' }, { contentDiv: '.elementor-element-f2b591b', buttonId: '#e-n-tabs-title-4973' }, { contentDiv: '.elementor-element-8facfbf', buttonId: '#e-n-tabs-title-4974' }, { contentDiv: '.elementor-element-632c201', buttonId: '#e-n-tabs-title-4975' } ]; // Iterate over each tab and check for

tag tabs.forEach(function(tab) { var productContentDiv = document.querySelector(tab.contentDiv); var pTagExists = productContentDiv && productContentDiv.querySelector('p') !== null; if (!pTagExists) { var buttonToHide = document.querySelector(tab.buttonId); if (buttonToHide) { buttonToHide.style.display = 'none'; } } });

Sist sett på

Du har ikke sett på noen produkter ennå!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

  • Vedlikehold og service
  • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
  • Kjøp og salg av brukt utstyr
  • Forbruksmateriell
  • Stort og variert utvalg av tilbehør
  • Leieutstyr
  • Demo
  • Tett oppfølging før, under og etter kjøp