Service og vedlikehold

Vedlikehold er essensielt for å opprettholde sikkerheten, egenskapene og ikke minst levetiden til utstyret ditt. En viktig del av vedlikeholdet er regelmessig inspeksjon av utstyret. Sjekk nøye etter eventuelle skader eller slitasje på stoff, liner og festepunkt. Dersom du oppdager noe, eller bare er usikker, anbefaler vi at du kontakter oss for videre rådføring.

Paraglider og Speedglider

Vedlikehold av paragliderutstyr er essensielt for å sikre sikkerheten og levetiden til utstyret ditt. Hos Skyvoss AS er vi opptatt av å levere produkter av høy kvalitet, og vi ønsker å hjelpe deg med å ta vare på paraglideren din på best mulig måte. En viktig del av vedlikeholdet er regelmessig inspeksjon av paraglideren. Sjekk nøye etter eventuelle skader eller slitasje på stoffet, linene og festepunktene. Dersom du oppdager skader, anbefaler vi at du kontakter oss for råd om reparasjon eller får hjelp fra en kvalifisert fagperson. 

Pakking av paraglideren er også avgjørende. Følg nøye instruksjonene vi gir deg for riktig pakking. Dette vil bidra til å unngå skader på liner og stoff, samtidig som det sikrer at paraglideren fungerer optimalt.

Linene er en annen viktig del av utstyret som krever oppmerksomhet. Inspeksjon av linene er nødvendig for å avdekke eventuelle tegn på slitasje, skader eller knuter. Linene bør være i god stand uten riper eller kutt. Hvis du oppdager problemer, bør du ta tak i dem umiddelbart. Vi kan gi deg råd om mindre reparasjoner, men større reparasjoner bør overlates til profesjonelle.

I tillegg til paraglideren og linene er det viktig å ta vare på annet utstyr som seletøy og nødskjerm. Inspeksjon av seletøyet for slitasje og eventuelle skader er viktig. Sørg også for at nødskjermen er i god stand og riktig pakket.

Vi anbefaler også at du deltar på vedlikeholdskurs eller workshops jevnlig for å holde deg oppdatert på de nyeste vedlikeholdsprosedyrene og sikkerhetsstandardene for paragliderutstyr. Dette vil bidra til å sikre at du har den nødvendige kunnskapen for å ta vare på utstyret ditt på en riktig måte.

Ved å følge disse retningslinjene for vedlikehold av paragliderutstyr på Skyvoss AS, kan du være trygg på at du tar vare på utstyret ditt på best mulig måte. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha om vedlikehold eller reparasjoner, slik at du kan fortsette å nyte trygge og fantastiske flyopplevelser.

Fallskjerm

Vedlikehold av fallskjermutstyr er en avgjørende faktor for å sikre at utstyret er i optimal stand når det brukes til fallskjermhopping. Hos oss er vedlikehold en sentral del av deres engasjement for sikkerhet og kvalitet.

Vedlikeholdsprosessen vår er grundig og omfattende. Den omfatter regelmessige inspeksjoner, rengjøring og eventuelt nødvendig reparasjon.

Vi følger bransjens beste praksis og standarder for vedlikehold av fallskjermutstyr. Dette sikrer at utstyret er i topp stand når det brukes til hopping, og at du kan ha tillit til både ytelsen og sikkerheten til utstyret ditt. Ved å investere tid og innsats i vedlikehold, viser vi vårt forpliktende fokus på å tilby pålitelig og trygt fallskjermutstyr til deg.

Vi tar stolthet i å levere fallskjermutstyr som du kan stole på. Vår kontrollprosess er en viktig komponent i å opprettholde sikkerheten til fallskjermaktiviteter. Du kan være trygg på at utstyret som forlater oss, har gjennomgått en grundig og omfattende kontroll, slik at hver hoppopplevelse kan være både spennende og sikker.

Hva kan vi hjelpe til med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere

  • Vedlikehold av ditt utstyr
  • Kjøp av nytt komplett utstyr fra forskjellige leverandører
  • Kjøp/salg av brukt utstyr
  • Forbruksmateriell
  • Tilbehør som instrumenter, hjelmer, hoppdresser osv.
  • Leieutstyr
  • Demo

Bli med på vårt nyhetsbrev og få

tilbud og nyheter

rett i innboksen