Høst er must!

Etter en knallbra sommer fylt med luftige aktiviteter, er høsten omsider kommet. Og ja, vi vet hva det betyr... Regn, kaldere netter, kortere dager og generelt sett mindre aktivitet. Mange synes denne årstiden er lang og tung. Her må vi selv si oss enige. Enda er det godt at Flightlog og Burble ikke logger turene på sofaen. Selv om dagene kan bli lange og til tider føles repetitive, finnes det likevel mange grunner til å smile!


For det første byr høsten på noen av de flotteste flyopplevelsene når været er bra! Fargerikt landskap og frisk luft er en kombo som er vanskelig å slå. Gule og røde blader som forsiktig flyr gjennom lufta sammen med kjølige vindpust. Den lave, oransje sola som kun gir et lite snev av varme. Når en har én inneklemt dag, blant 10 regndager, er det lett å sette så uendelig stor pris på akkurat denne dagen. Det vet vi alt om her på Vestlandet. Det blir kanskje vanskelig å dunke flyturer, og en må kanskje ta til takke med ett hopp . Og det er akkurat det som er det fine med høsten. En får tid til å puste.


Det blir ikke lenger kvantitet som er viktig, men heller kvaliteten. Høsten åpner opp for å nyte litt ekstra. Det blir tid til å ta innover seg alle inntrykkene; de kalde morgenene, de korte skliturene, de herlige solnedgangene, de kalde turene i flyet, det isete visiret og ikke minst de kalde fingrene etter en altfor lang skjermtur. 


Når du klarer å trosse høsten og dens temperaturer, og fortsatt nyte de luftige opplevelse, kan du med sikkerhet si at du driver med noe du elsker. Du kan igjen få oppleve takknemlighet over at du kan drive med noe som gir deg så mye glede. De mange regndagene kan også gi deg muligheten til å ta innover deg alt du har gjort gjennom sommeren. Du kan drømme deg bort, planlegge neste ferie, eller rett og slett lade batteriene fullt opp til våren igjen. 

Høst er must!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gi deg bedre opplevelser i luften med flere av markedets største leverandører som samarbeidspartnere. Vi tilbyr en rekke tjenester som;

 

  • Vedlikehold og service
  • Kjøp av nytt, komplett utstyr 
  • Kjøp og salg av brukt utstyr
  • Forbruksmateriell
  • Stort og variert utvalg av tilbehør
  • Leieutstyr
  • Demo
  • Tett oppfølging før, under og etter kjøp